Контакт Магазини Вход клиенти
Навигация
ЗООМАРКЕТ ООД
Категории в блога
media

За защитник на човека винаги е смятано кучето. Котката не лае по минувачите, не се хвърля на непознати. Но именно тя пази дома от нападения на истинското зло – негативи, тъмни сили, неканени гости които не можеш да забележиш просто така.


На нас само ни се струва че ние самостоятелно взимаме решение да си вземем котка. А всъщност котките по определени причини са ни избрали нас и са ни „назначили“ за свои стопани.


Защо котката идва при вас?


Да определим неговите „цели и задачи“ ще ни помогне астрологията: в зависимост от това през кой месец в къщата се появява котка, може да се определи от какво тя се опитва защити стопаните на къщата.


Ако котката се е заселила при вас през месеца на Овена, значи на някой от членовете на семейството е нужна енергийна поддръжка. Освен това, котката дошла по това време ще ви застави да се откриете към света около вас.


Наистина, котката „Овен“ ще ви донесе много безпокойства: тя е способна да избяга посред нощ, да драска по вратата по всяко време, да иска да и обърнете специално внимание. Ще се наложи да бягате по улиците в търсене на домашния си любимец или да се катерите по дърветата за да свалите нещастното животно от някой клон. Но всичко това е за ваше благо: вашия дом и вие самите сте много затворени.


През месеца на Телеца котката ще донесе защита от енергийни загуби, от крадци, от загуба на материални ценности, от негативни емоции. Ако котката се е появила през това време значи някой иска да ви ограби или да направи магия на вашето имущество. Всичко това засяга не само апартаменти и къщи, но също така учреждения, офиси. Между другото, ако се безпокоите за пари то котката „Телец“ може да „зареди“ вашият портфейл, дебитна или кредитна карта. Погладете я с тези символи на материалния успех, нека си потърка гърба, да ги погали с лапички.


През месеца на Близнаците идва котка която ще избави своите стопани от вредни връзки и ненужни хора в дома им. Освен това тя отлично умее да премахва главоболие и е способна да подобри паметта на стопаните си: точно с това се занимава четириногия ви приятел мъркайки до ухото ви. На учениците и студентите котката „Близнаци“ ще помогне за подготовката за изпити и тестове. Ако ученето не върви – отделете на котката си повече внимание, поиграйте си с нея. Положителната енергия, получена през ръцете, оказва позитивно въздействие върху интелектуалните ви способности.


През месеца на Рака, също както и през месеца на Телеца, котката ще ви помогне да избегнете негативи и вредни въздействия свързани с имуществото ви. Ако животното ви е одарило със своето съобщество точно в това време, значи, в дома са се събрали много вещи пропити с негативна или застойна енергия. Смело извадете всичко от шкафове и гардероби, и го нахвърляйте директно на пода – нека котката да се потъркаля по залежалите дрехи. А през това време вие сами ще решите какво да оставите, и от какво има смисъл да се избавите.


През месеца на Лъва котките се появяват за да спасят стопанина си от излишни разходи и от нахлуване на тъмни сили. В особенно опасни случаи, в дома могат да се поселят не една, а няколко котки, за да предпазят вас и вашето семейство от разрушителни емоции и пристрастия.


Котката идва в дома през месец Дева когато там има тежкоболни, а също така там, където е нужен капитален ремонт. Тези котки са най-добрите борци срещу засилването на всякакви вредни въздействия – както обикновени, така и астрални. Такива котки не остават дълго в дома, това са „кризисни работници“. Те се появяват, свършват своята работа и си тръгват.


През месец на Везни котката идва за да спаси дома и семейството ви от разпадане. Тя ще помогне да се справите с негативите и направена лоша магия за личния ви живот, за имущество – особенно ако някой се опитва да ви съди за него. Ако котката се засели у вас по това време ви съветваме да застраховате дома си от всички възможни щети. И още, животно, което се явява при вас по това време, указва на възможна смяна на жилището, при това не без съдебно вмешателство: принудителна промяна, размяна.


През месеца на Скорпиона котката идва специално за да се бори с черната магия която е изключително силна по това време. Появата на четириногия маг директно указва на силно тъмно въздействие, най-често насочено към един от съпрузите (всякакъв род черна магия).


През месеца на Стрелеца котката рядко идва в дома, но ако това се случи, считайте го за сериозно предупреждение: към вашия дом е насочена негативна енергия от страна на властите или от някаква псевдорелигиозна секта.


През месеца на Козирога със своето идване котката ще отбележи че вие сте прекалено затворени в себе си и е време да пуснете в жилището си още някой. Ако по това време самотна жена стане стопанка на котенце то трябва да знаете че в близко време тя няма да може да се омъжи или да има нови приятели. Не си взимайте коте по това време – по-добре се постарайте колкото се може по-скоро да се разделите със самотата, преобразете себе си и своето жилище.


Дошлата в дома ви котка през месеца на Водолея носи във вашия живот вятъра на свободата и промяните. Тя е буквално готова да ви изгони от дома ви ако не прекратите своето отшелничество и не разширите кръга на познатите с които общувате. През този месец котката е готова да направи в дома ви котешка детска градина, само и само да напълни пространството със свежа енергия. С всички сили тя показва че на вашия дом му липсват топлина, любов и дружески отношения.


През месеца на Рибите котката ще се озове във вашия дом ако от него се носи „остър мирис“ на самота, ако на дома ви стои магическия знак на вдовството или „венеца на безбрачието“. През този месец котките идват в домовете на магьосници и чародеи, помагайки им да вършат магическата си работа.