Фирма Зоомаркет ООД е създадена през 2006та година. Ние вярваме, че всеки домашен любимец заслужава възможно най-добрата грижа от стопаните си и здравословни, качествени и безопасни продукти.


Зоомаркет ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени храни и аксесоари за грижа за домашните любимци:

CHAMPION PETFOODS, Канада – Биологично съобразени храни за кучета и котки, произведени от прясно месо и първокласни продукти.
AFFINITY PETCARE, Испания – Водещ производител на високо качествени храни за кучета и котки в Европа, клас суперпремиум и премиум.
STEFANPLAST, Италия – Аксесоари за домашни любимци.
VITAPOL, Полша – Производител на висококачествени храни и хранителни добавки за декоративни птици и гризачи.
BOYU, Китай – Акваристика. Широка гама от аксесоари и оборудване.
KUMAR STEEL, Индия - висококачествени метални изделия.


Във фирма Зоомаркет ООД работи екип от висококвалифицирани специалисти.

Ние дистрибутираме продуктите си единствено в специализираната търговска мрежа – зоомагазини, ветеринарни клиники, където стопаните могат да получат адекватна препоръка и информация за продуктите и начина им на използване.

Наши постоянни партньори са над 250 ветеринарни клиники, зоомагазини, развъдници на кучета и котки в цялата страна.


Една от най-важните задачи на Зоомаркет ООД е да доставя на своите партньори и на стопаните на домашни любимци възможно най-доброто обслужване. Всеки стопанин на домашен любимец ще получи компетентни отговори на въпросите си свързани с продуктите, които предлагаме, както и консултация по отношение на храненето, здравето и отглеждането на домашния си любимец.