Barky 10кг
Специална рецепта за вкусна и пълноценна храна с протеини, подбрани зърнени храни, зеленчукови субпродукти, витамини и м..
Barky Adult Large Breed с пилешко - 15кг
Пълноценна и балансирана суха храна за израстнали кучета от едри породи, с нормална активност и умерена нужда от енергия..
Barky Adult All Breed с агнешко - 15кг
Пълноценна и балансирана суха храна за израстнали кучета с агнешко и ориз. Подходяща за всички всички породи кучета, с н..
Pluto Dog Plus Mono 20кг
Пълноценна и балансирана суха храна за израстнали кучета от средни и едри породи, с нормална активност и умерена нужда о..
Pluto Dog Mix 20кг
Пълноценна и балансирана суха храна за израстнали кучета с говеждо, пилешко и пуешко. Подходяща е за всички породи кучет..
Trophy Puppy 20кг
Пълноценна и балансирана суха храна за малки и подрастващи кучета на възраст до 12 месеца, за бременни и кърмещи кучета...
Trophy Maintenance 20kg
Пълноценна и балансирана суха храна за израстнали кучета.Състав: зърнени култури, месо и животински субпродукти, масла и..
Trophy High Energy 20kg
Пълноценна и балансирана суха храна за израстнали кучета. Храната е подходяща за ловни, спортуващи, бременни и кърмещи к..
Trophy Mix 20kg
Пълноценна и балансирана суха храна за израстнали кучета. Mикс гранула от 3 цвята.Състав: зърнени култури, месо и животи..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)