My Dog 1240g - говеждо
Пълноценна храна за кучета - вкусни хапки в апетитен сос с говеждо.Състав: месо и местни субпродукти (4% говеждо), зърне..
My Dog 1240g - дивеч
Пълноценна храна за кучета - вкусни хапки в апетитен сос с дивеч.Състав: месо и местни субпродукти (4% дивеч), зърнени х..
My Dog 1240g - пиле
Пълноценна храна за кучета - вкусни хапки в апетитен сос с пиле.Състав: месо и местни субпродукти (4% пиле), зърнени хра..
My Dog 1240g - дроб
Пълноценна храна за кучета - вкусни хапки в апетитен сос с дроб.Състав: месо и местни субпродукти (4% дроб), зърнени хра..
Пастет My Dog Gold Veal 400 г - телешко
My Dog GOLD пастет за кучета над 1 година, с телешко. Пълноценна и балансирана храна с минерали и витамини, приготвена с..
Пастет My Dog Gold Turkey 400 г - пуешко
My Dog GOLD пастет за кучета над 1 година, с пуешко. Пълноценна и балансирана храна с минерали и витамини, приготвена с ..
Пастет My Dog Gold Lamb 400 г - агнешко
My Dog GOLD пастет за кучета над 1 година, с агнешко. Пълноценна и балансирана храна с минерали и витамини, приготвена с..
Пастет My Dog Gold Chicken 400 г - пилешко
My Dog GOLD пастет за кучета над 1 година, с пилешко. Пълноценна и балансирана храна с минерали и витамини, приготвена с..
Пастет My Dog Gold Puppy Lamb&Salmon 400 г - агнешко и сьомга
My Dog GOLD пастет за подрастващи кучета, от отбиването до 12 месеца, с агнешко месо, сьомга и моркови. Пълноценна и бал..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)